fbpx

OM THORUP MEDIA

Min for teknologi og visuel formidling er din garanti for video af høj kvalitet
Michael Thorup. Ejer og digital content producer

Thorup Media er skabt på baggrund af passion, erfaring og netværk. Og i de sidste par år har jeg  nøje fuldt den digitale udvikling omkring digital video og kommunikation. Jeg har 25 års erfaring inden for lyd- og videoproduktion. Hos mig får mine kunder får en passioneret formidler med fokus på storytelling til information og marketing. 

Jeg er født med en naturlig skabertrang og med min interesse for teknologi, er jeg dagligt på jagt efter kreative kommunikationsløsninger. Personligt interesserer jeg mig for klima, byggeri og de personlige fortællinger. Min faglige profil bygger på bred erfaring fra nationale og internationale TV-projekter.
Jeg arbejder med videostrategi og digital formidling til både ekstern og intern kommunikation og jeg kan hjælpe din virksomhed med at booste budskaber gennem storytelling, video marketing og social video.

Jeg elsker visuel formidling og kender forskellen på storytelling og videomarketing.

Vintage kamera fra London
Musikvideo optagelse for Trine Lise Væring
kameraskøjte
Udsigt fra kontoret på Sundkaj 7 2150 København Nordhavn
Droneoptagelse til musikvideo
Kameraudstyr - Stanley Kubrick Objektiver
TV2 optagelser til reportage-serien Årgang 0
powerboat
Luk menu