fbpx

OM THORUP MEDIA

Min for teknologi og visuel formidling er din garanti for video af høj kvalitet
MIchael Thorup
Michael Thorup. Ejer og digital content producer

Thorup Media er skabt på baggrund af passion, erfaring og netværk. Og i de sidste par år har jeg nøje fuldt den digitale udvikling omkring digital video og kommunikation.

Jeg har 25 års erfaring inden for lyd- og videoproduktion.
Som kunde hos mig får du en passioneret formidler med fokus på storytelling til information og marketing.

Og der er 100% dedikation til både små og store projekter.

Jeg er født med en naturlig skabertrang og med min interesse for teknologi, er jeg dagligt på jagt efter kreative kommunikationsløsninger. Personligt interesserer jeg mig for klima, byggeri og varme personlige fortællinger. 

Min faglige profil bygger på erfaring fra nationale og internationale TV-projekter samt mange forskellige typer virksomhedsfilm.
Jeg arbejder med videostrategi og digital formidling til både ekstern og intern kommunikation og jeg kan hjælpe din virksomhed med at booste budskaber gennem storytelling, video marketing og social video.

Jeg elsker visuel formidling og kender forskellen på storytelling og videomarketing.

Ring hvis du et har spørgsmål til en konkret problemstilling eller bare vil vide mere om hvordan jeg arbejder.

Luk menu
Close Panel