FÅ UNIKT CONTENT FRA ET MINDRE AGENCY

Hos Thorup Media får du adgang til både kreativ tankegang og god kundeservice. Hvis der opstår behov for ekstra ressourcer, kan vi trække på eksterne kompetencer fra mit netværk.

 

Strategi
Content produktion
Marketing

Mød kreativ content produktion til sociale medier, der kombinerer fængslende storytelling og effektfulde visuelle elementer og derved bygger engagerede og autentiske kunderelationer. 

Sådan ser vi os selv

Thorup Media er en indholdsproducent, der specialiserer sig i byggebranchen, arkitektur, teknologi og forskning. Vores mission er at skabe engagerende og informativt indhold, der inspirerer og fremmer dialog og innovation inden for disse sektorer.


HVORDAN BESKRIVER VI VORES KUNDER?
Vores kunder består primært af fagfolk inden for byggebranchen, arkitekter og forskere, der søger indsigt, inspiration og samarbejdsmuligheder. De værdsætter kvalitet, præcision og originalitet i det indhold, de bruger i deres dialog med omverdenen.

 

HVORFOR ARBEJDER VORES KUNDER MED OS?

Vores kunder er drevet af passion for deres arbejde og ønsket om at skabe bæredygtige og innovative løsninger. Thorup Media møder dette behov ved at levere relevant og værdifuldt indhold, der understøtter deres professionelle udvikling og udforsker nye muligheder for at kommunikere de opnåede mål.

Byggebranchen, arkitektur og forskning er områder med konstant udvikling og innovation. Thorup Media imødekommer dette behov ved at levere opdateret og indsigtsgivende indhold, der hjælper interessenter til at holde sig ajour med de seneste trends og teknologier.

 

HVORFOR MATCHER DET VORES BRAND?
Thorup Media er unikt positioneret til at levere dette indhold på grund af vores ekspertise inden for byggebranchen, arkitektur, teknologi og forskning samt vores evne til at skabe engagerende og visuelt tiltalende indhold. Vores brand står for kvalitet, dybdegående viden og autenticitet.

Michael - ejer & content specialist

Michael er specialist i produktion af content til digitale medier. Uanset om det drejer sig om foto, video, lyd eller grafik, så har han et skarpt øje (og øre) for, hvad der virker bedst for en kunde i forhold til det ønskede mål. Han har en baggrund i tv- og filmbranchen og har arbejdet med storytelling og formidling i mere end 20 år. I de sidste 10 år har Michael leveret løsninger for flere store dagblade, C20 virksomheder, men der har også været tid til at lave musikvideoer, webshopfotografi og streaming for finansministeriet. Privat har Michael en stor interesse for musik og spiller både jazz og rock. Og så er han vild med gadgets, der gør arbejde og fritid sjovere.

Mød vores Move Ahead netværk

Jesper - Digital Marketing

Jesper har marketing i blodet og mere end 25 års erfaring indenfor branchen. I mange år arbejdede Jesper for Kellogg's og har bl.a. 9 års international erfaring fra stillinger i USA, Sydafrika og Europa. De sidste 5 år har Jesper specialiseret sig indenfor digital marketing, hvor han har hjulpet virksomheder med både strategisk udvikling såvel som eksekvering af digitale aktiviteter som websiteudvikling, SEO, digital annoncering, marketing automatisering m.v. Privat er Jesper vild med sport, hvor triatlon dyrkes hele året rundt. Ligledes følges fodbold passioneret som tilskuer og fan - ikke mindst hjerteklubben Brøndby.

Gitte - PR & Kommunikation

Gitte er tekstforfatter og har fingeren på pulsen, når det drejer sig om de nyeste livsstilstendenser. Hun arbejder med influencere, leder projekter, laver PR-kampagner - og er altid klar på en kreativ brainstorming. Hun er uddannet indenfor marketing og kommunikation og har tidligere arbejdet med PR for store kulturinstitutioner og mindre københavnske teatre hos Have Kommunikation - samt 5 år som Country Manager i et nordisk livsstils PR-bureau. De seneste 10 år har hun arbejdet som fast PR-rådgiver og tekstforfatter for forskellige danske og udenlandske virksomheder. Når Gitte ikke lige læser en god bog, elsker hun havbad, vandsport og lange gåture ved hav eller skov.

Jan - Strategi & marketing

Jan er skarp til at sætte sig ind i avanceret stof, reducere kompleksiteten og identificere løsninger. Han har, før han stiftede MOVE AHEAD, arbejdet internationalt med strategi, salg og marketing i mere end 20 år i nogle af verdens førende mærkevarevirksomheder som Hasbro, Coca-Cola og Kellogg’s. Han er bl.a. uddannet Cand. Negot. og HD (A). Jan rådgiver i dag både små og større virksomheder om strategi, forretningsudvikling, marketing og branding. I sin fritid er han til sport og nyder udsigten, den friske luft og legen nedad pisterne i Alperne om vinteren.

Partnere