Videoloop til baggrund på hjemmeside førte til ny videostrategi med SoMe potentiale

Jeg mødte den industrielle designer Svend Onø på kursus i SEO optimering. Han manglede noget “liv” på sin hjemmeside og vi blev enige om, at der skulle produceres et videoloop, som kunne være hero-baggrund på hans hjemmeside. Svend Onø arbejder freelance som industriel designer og havde brug for at beskrive sin tilgang til de opgaver han løser for kunder. Samtidig ville han gerne vise håndværket bag en arbejdsproces, der ofte ender ud med 3D tegninger udført på computer. Grundtanke bag optagelser blev derfor at vise nogle af hans håndværksmæssige arbejdsprocesser.

Under planlægningen fandt vi hurtigt ud af, at hans forretning kunne bruge videooptagelserne til mere end “blot” en videobaggrund.

Videoprojekt udvikles

Vi besluttede at lave en voiceover med Svend selv, hvor han fortalte om sig selv og sin virksomhed.
I forlængelse af den snak producerede vi nogle SoMe opslag, som kunne bruges i kommunikationen op til lanceringen af ny hjemmeside og video.

Sådan her kom Svends film til at se ud:

Efter at have delt sin film med samarbejdspartnere og potentielle kunder opstod der et nyt behov. Nogle af Svends kontakter ville gerne se hvordan slutprodukterne ser ud. Det kan de selvfølgelig på hans hjemmeside, men kunne vi integrere færdige produkter i den eksisterende video?
Vi udvalgte 3 produkter og konstruerede hvide æstetiske infoskilte.

Videobaggrund blev til videostrategi

I forbindelse med videoproduktionen endte vi op med at producere:

  • Videoloop til hero-baggrund på firmaets hjemmeside
  • 46 sekunders branding-film med voice-over af Svend selv – for at gøre den meget personlig
  • Flere SoMe opslag fra videoproduktionen
  • Version 2 af filmen med fokus på hvordan slutprodukterne ser ud