SOCIAL

VIL DU SKABE DIALOG?

Social Video er din unikke mulighed for interaktion med dine kunder

Sociale medier skaber mulighed for direkte dialog med din målgruppe. Jeg hjælper dig med at lave videoer og skræddersy dem til dine digitale platforme, så du opnår interaktion med og respons fra dine potentielle kunder eller brugere.

Sociale medier skaber mulighed for direkte dialog med din målgruppe. Jeg hjælper dig med at lave videoer og skræddersy dem til dine digitale platforme, så du opnår interaktion med og respons fra dine potentielle kunder.

Sociale Video er korte videoer til brug på sociale medier som f.eks. Facebook, Linked In, YouTube Adds og Instagram.
Dine følgere vil med de rigtige budskaber føle sig tættere knyttet til din forretning eller organisation. Det er derfor du med video har unikke muligheder for at komme i dialog med din målgruppe eller og skabe interaktion. Når dine følgere ser sig selv som en del af jeres fællesskab er det meget sandsynligt at de også kan blive kunder i din forretning eller købe medlemskab af din organisation.

Læs BLOG-indlæg om anbefalede videolængder her.

Services - Social Video, iPhone

linkedin

instagram

FACebook

SNAPCHAT

FACebook

Med mere end 1,5 milliarder brugere hver eneste måned Facebook der er mest populære sociale medie og et oplagt værktøj til din video-marketing. Videocontent prioriteres både i Facebooks algoritme og styrker dit brands tilstedeværelse

instagram

Dette er et visuelt populært medie, hvor tempoet er højt, og tålmodigheden er kort. Det er derfor vigtigt, at content bliver produceret med et tydeligt visuelt udtryk og kan fungere uden lyd.

Services - Social Video, iPhone

linkedin

Denne platform henvender sig hovedsagligt til B2B og er en effektiv måde at skabe opmærksomhed og interaktion med dit professionelle publikum.

snapchat

Halvdelen af alle danskere mellem 12-29 år interagerer på Snapchat dagligt, så hvis din målgruppe er placeret i det yngre segment, er denne platform oplagt at bruge i din videostrategi.